Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igen

en förvirrande frihet
lämnar du mig

med


när du väljer bort
väljer om

och jag hamnar på noll
eller minus

något mer sargad
än förr




Fri vers av annikan
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-08-31 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annikan