Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt jag vill

det är som att du
öppnar något

som jag glömt att jag haft

och som om du
påminner mig
om det som fanns då

och plötsligt
vet jag inte vad jag ska tro

för jag hatar
att tro för mycket
och att bli besviken


fast jag kanske inte borde
måla fan på väggen direkt




Fri vers av annikan
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-11-16 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annikan