Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt val

det är rätt lätt
att bli vilsen


som en främling för sig själv
jag vet

du kan förstå
eller blunda för det som gör dig rädd


men för mig
är jag enklare än du




Fri vers av annikan
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-06-14 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annikan