Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det minst förväntade

jag kunde aldrig föreställa mig
att du plötsligt skulle vara den som vaknar i min säng

eller att du skulle vara den
som finns i närheten

våra världar är så främmande
jag hoppas det inte gör nåt




Fri vers av annikan
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-11-28 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annikan