Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men tyst

tolka inte in allt

låt mig
bara vara


jag vill säga saker hela tiden
som aldrig har betydelse

förstå att det är för galleriet
mitt spel


det tål inte granskning




Fri vers av annikan
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-06-14 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annikan