Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den här gången

orden i dina sms
betyder kanske egentligen inte så mycket
men på något sätt berör dom

får mig svag
kanske för att jag låter det hända

jag vill tro
att jag hade kunnat neka
dig

men att det den här gången
känns rätt att falla

vill du ha mig?




Fri vers av annikan
Läst 318 gånger
Publicerad 2008-01-04 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annikan