Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säg bara till

jag lägger mig vid sidan av

vill ta på hela din kropp
samtidigt
för det är fan
vad du är sexig

och jag är svältfödd

bara ett ord eller två
säg bara ett ord
jag kräver inte mer
nu för tiden

kalla mig baby

eller jag vet inte
det räcker nog med att du bara ler

sen kan vi ha sex




Fri vers av annikan
Läst 403 gånger
Publicerad 2007-10-28 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annikan