Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kyss


av kärleks sigill

fylliga former möts i natten
känslan av kärlek sprider sig
ögonblicks pirr av fukt o lek
tillsammans med denna tjej

läppar sluter sig tätt omkring
en rörelse djupt inuti
ivriga tankar bankar
det är vi

lutar oss tillbaks och ser
djupt in i våra ögon
när läpparna lämnar varann
av kärleks sigill




Fri vers av Fredric
Läst 517 gånger
Publicerad 2006-08-07 11:28



Bookmark and Share


  Roula O
ljuvligt...en kyss gör så mycket, fint!
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric