Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


16 september 2022


Respit

Än är björkar gröna
än känns solen varm
landar i det sköna
långt från stadens larm.

Jag blir smekt av vinden
ryggen rätas ut
rosigt röd om kinden
får jag pusta ut.

 




Bunden vers (Rim) av Eva Helene VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-09-17 14:57



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Underfundig och upplyftande diktat!
2022-10-17

  Monika A Mirsch VIP
Vi har ännu all tid i världen
du och jag
tackar för vägen
till det kommande!
2022-10-04

  Anya VIP
Vilken fin med rim och allt. Blir glad när jag läser. Jag pustar ut jag också, dina ord smittar.
2022-09-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text med väl vald titel.
Fint foto som förstärker textens innehåll.
2022-09-19

  Kajan VIP
Så fin och till synes enkel, det är ofta väldigt svårt..
2022-09-18

  Bibbi VIP
Så njutbart.
2022-09-18

  Sparvögat VIP
Så vackert vilar höstens kvarvarande grönska och ro i orden du så fint
målar~och i vindens smekning…
Bild och ord harmoniserar
fint tillsammans!
2022-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP