Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2022.09.19 måndag


Då oviljan sker

Det dämpade bakgrundssorlet
av elektriska apparater

Där man strålas mot cancer
eller där man oroar sig inombords
i den smutsiga luften av rökelse.

Framtiden
så oviss
och nu kanske kort.

Så mycket att stå i
just nu
där inget längre behövs.

Där freden förlorat
till förmån för kränkta hämnare

Då ingen går vidare igen
och då husen inte kommer att stå kvar
då sker Guds ovilja.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-19 17:02



Bookmark and Share


  Niliboy
Hugaligen vi längtar efter fred å Putins avgång! Skön poesi!
2022-10-02

  Foohexa
mycket bra, Kitok!
då sker...
2022-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP