Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönt och skönt

Vad ska vi ta oss till?
Det är grönt här
Allting är bra
Allting är en långsam ambient låt

Jag hör gräsklipparen
Jag känner mig hungrig
Jag lägger mig några timmar i sängen
Sover och vaknar
Äter och sover
Klockan är bara 21
Jag hade hoppats att den skulle vara 06
Då går jag alltid upp
Oavsett om jag har något viktigt att göra eller inte
Vad ska vi ta oss till?
Allting är grönt och skönt!





Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-09-27 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP