Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland sjunger du på låtar jag aldrig hört

Du brukar sjunga på låtar som jag aldrig hört någon gång
Det är ofta väldigt gammal musik
Jag lyssnar iofs mycket på musik från 1967-1975
Men det du sjunger är äldre än det
Jag tänker ibland att jag kanske borde känna till vad du sjunger på
Eller så spelar det ingen roll




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-09-27 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP