Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta avhugget

mitt hjärta har
en avhugen del

 

som befinner sig
varhelst hon är


det gör mig
inte mycket ont


för  jag saknar
och smärtan kommer


som i oväntadfe stötar
i ett ord eller handling


som minner om
att vi en gång var varandras


så en del av mitt hjärta
är i evigheten hennes


och varje dag gråter jag
tårar som jag kallar regn




Fri vers av virre
Läst 667 gånger
Publicerad 2006-08-07 17:39



Bookmark and Share


    BaraOrd
Wow. Nice.
Väldigt beskrivande!
Det enda jag kan "klaga" på är att det blir lite väl bildlig - du kan tona ut det lite.

Bra jobbat!

//Max
2006-08-07

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Riktigt bra om olycklig kärlek:)
2006-08-07
  > Nästa text
< Föregående

virre