Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbildning



Mina tankar är
ordlösa.

I motsats
till mina ord.

Inom några få ögonblick syns det en galge.
Någon kommer att lägga en hand på någon annans axel

och alla palindrom upphör

att glida in

från sidorna.
Bokstäverna jag använder mest är J och A och A och J,
och i det helvita rummet utan konturer står det en piedestal.

Ja, förutom mig står det en piedestal.
Där det ligger ett par ögon

som ser

bort från det
enda som syns
i rummet

förutom en piedestal.

Ett självporträtt som inte följer en med blicken.







Fri vers av alfa VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-08 00:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja och aj.

tack för skön läsning.
2007-09-20

  anneluca
Konstverk lämpat för HÖGläsning *tycker*

:-))
2006-08-15

  K*
inbildat var ordet!
som någon annan skrev tidigare här , du skriver i tavlor ! det är verkligen så ! snyggt !

"Någon kommer att lägga en hand på någon annans axel
och alla palindrom upphör"

" Ett självporträtt som inte följer en med blicken"

superskarpt!
2006-08-13

  molly crayons
ja. snyggt inbildat.
2006-08-09

  Ms Lovecraft
"Bokstäverna jag använder mest är J och A och A och J,
och i det helvita rummet utan konturer står det en piedestal."

JA!
2006-08-08

    ej medlem längre
".. ett självporträtt som
inte följer en med blicken"

tycker mycket om!
2006-08-08

  himlens hemlighet VIP
snygg bild alfa-mannen...tycker du kan stryka "som är tanklösa" just för min smak...men det är klart tydlighet dör man kanske inte av...gillar det vita och ögonen...känns som en dröm...och palindrom är ett underbart ord...känns som om lynch har uppfunnit det i din tavla...å J...är det något fel på den bokstaven undrar jag...det är en toppenbokstav...tack för läsningen!
2006-08-08

  Cris
Häftigt!! ja du målar bild med ord..
och ord som är tanklösa och tankar som
är ordlösa... det är irriterande :-)
2006-08-08

  Daniel_78 VIP
Nu skriver du i tavlor igen. facinerande!
2006-08-08
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén