Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försökte skriva en dikt

Desperat försöker jag
men lyckas inte
börjar om gång på gång
det vill sig inte
inspirationen
bara försvann
det går inte
får ingen ordning på
de ord jag tidigare hade
i huvet.
tvingas konstatera
jag fick inte ihop
det
denna gång
Det är inte lätt
att
skriva dikt!




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2006-08-07 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP