Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du glömmer att sikta på de andra.. så.. *


Amor, Sluta sikta på mig!


Amor kom Hit!

vad sa jag till dig sist det här hände?

sluta upp med flaxandet och siktandet med pil och båge
bara svara på min fråga...

sluta!

om du skjuter mig igen
med dina dåraktiga pilar
så lovar jag att dra vingarna från din senvita rygg

dina pilar träffar mig som spjut
täckta utav gift

hör nu på vad jag säger

Jag vill INTE bli träffad Igen!!!

det gjorde För ont förra gången
och gången innan det

Jag hämtar mig fortfarande från då

så sluta sikta
och flaxa någon annanstans!

för jag ORKAR INTE mer!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 556 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-07 21:31



Bookmark and Share


    Trast
Humoristiskt fast svärtan anas.
2008-01-13

  Ummm~oh~yeah
Älskar den. Så tragisk men ändå underhållande
2006-10-28

  Nilla E
Hehe.. Lustig även om den handlar om SKIT rent ut sagt.
I feel you girl!
2006-09-19

  Hedvig Lindgren
Jävligt bra. känner igen mig.
2006-08-12

  Paul Axberg
Vackert och starkt skrivet, dramatiken slår med tacktfasta slag, och smärtan viker undan för viljan att stå upprätt och kämpa, att gå vidare, trots det som ligger bakom, ja det är ett val vi alla måste göra, både nu och då, Lycka till Jill! H:Palle
2006-08-07

  loren
:) du träffar mig med pilen.... känner igen mig
2006-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*