Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rim håller hjärnan i trim!

Men vad kallas då en körad
med annat ord, i en estnisk stad...
Två ord som ihop
blir till ett så bra scoop....
Inte sant eller hur du: ESTRAD!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-10 15:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Får väl allt inifrån ett du, de bara som rasar över dig nu, orden samt de åter kommande rimmen, allt ifrån bittida till sena timmen, likt i sånt vatten badar en fru...
2022-10-10

  Marita Ohlquist VIP
Du har gjort det igen, skrivet en fantastisk Limerick.
2022-10-10

  Solstrale VIP
Du är så finurlig! Har någon frågat dig var du får allt ifrån? :)))
2022-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt