Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2022.10.12 onsdag. Är det livet som passerar oss.


Bara ett vapen

Du min säkra skugga i det elektroniska
köpcentret som färgar mänskligheten
med drömmar om lycka och välgång.

Som om allt handlar om valuta,
där pengarna är brottet eller åtminstone
omoraliskt.

Tills de inte räcker till.

Du har sett min tanke om ånger,
bot och bättring mitt i all ofelbarhet.
Som jag försökt hejda mig!

Då sjunker stämningen till moll
och jag vet att skratt inte längre
är rätt och sant.

Utan bara ett vapen.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-12 02:11



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket talande och bra framfört!
2022-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP