Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(inräknas naturligtvis även till TROMB #8) som förstudium till nästa stafettbidrag med 21 ord, emedan jag även här lånar "grönväggigt" från Gunwale


TÄLT #5 : Hårda Mjuka Hem

 

 

 

 

inget grönväggigt tält

skyddar oss från oktoberorkaner

 

blott ett guldgolvat slott

vaggar dem på decemberdivaner

 

varje gråspräcklig gård

takvakar, inväntar hårdvinter

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-12 22:01



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Det blev en stämningsfull kompott av dina egensinnigt komponerade sammansatta ord.
2022-10-13
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP