Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Världen


Världen brinner, del 2



Världen brinner och människor tittar på för de kan inte förstå
De ser inte elden, de ser inte klart, Vi lever ju i en låtsasvärld.
Det kommer nu dagar med ännu mer sprutor, med plåster, och allt ska vara så säkert och bra.

Det är inte bra, inte ett dugg. Älskande människor tror på kärleken, men kärleken hos de styrande finns inte.
De är hyenor, de är brottslingar, de är okända för de flesta, men de som bestämmer vill ha det mesta.

Världen brinner och JESUS kommer snart på skyarna,
Då är det för sent att tacka JA till evigt liv med honom.

HAN kommer att se att de flesta honom SVIKIT,
De trodde inte att han var verklig, de trodde ju att han var en SAGOFIGUR ur en bok som någon hittat på.

Intelligens slåss med dumhet och stumhet, så illa är det i världen.
Världen brinner men man ser inte lågorna och inte lågor av kärlek som Jesus vill ge.

NWO STYR ALLT, MEDICINER TAR ÖVER.
Dödsindustri, Miljardindustri.
Radioaktiv tsunami.
Krig.

....ja de är Hyenor, brottslingar, se upp! så de inte slukar just dig.

Dikt och bild ©Maria









Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-12 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet