Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Brunokrati-monumentalt budskap år 2060. .."




Internationella Nationalist
Förbundet har beslutat att

All invandring till andra
Länder skall förbjudas

Endast utvandring till
Nationella förbund in
-om varje land skall
tillåtas.

Och andemeningen i
detta budskap bör ej

ifrågasättas av varje
ansvarstagande individ

Som värnar om sitt
eget lands storhet
och överlevnad!






Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-14 12:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sverige sverige fosterland kommer jag försvara till sista blodsdroppen men tyvärr tror jag inte att alla som bor här kommer att göra det.

2022-10-14

  Bodingen VIP
Ska man gå efter påbrå måste jag åka till Treriksröset och hoppa groda mellan Sverige, Norge och Finland. Hur jag ska göra med Vallonien vete fasen.
2022-10-14

    Lena Staaf VIP
Dräpsnde satir!
2022-10-14

  Solstrale VIP
Så nu kan ingen ens fly Sverige hu vad synd om dem som vill resa och flytta till varmare breddgrader på ålderns höst. För dem som hittat på det där och röstat för det måste nu leva som de lär. Hämta genast hem alla svenskar menar dem med det. Invandring dvs utvandring är förbjudet… vad glada alla som stannat ska bli att återse sin familj. Men vart ska alla bo, som bor nästan gratis i nått fattigt land… Hua då måste det bli svårt och trångbott i vårt land en tid innan det löst sig, för ingen som återvänder kommer ju vilja bo i betonggettot här hemma, och vad ska man då göra med det när det avfolkas. Vem ska städa och sopa och damma och bygga till superlåga löner och vem ska betala detta? Kommer ihåg yrrol "jag tänkte inte på det"… bra att du lyfte och din text gav väldigt mycket insikter… tack!
2022-10-14

  Lustverket VIP
Ungefär som att man kan bli medlem i Norrlands nation som student?
2022-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP