Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Tack till Lustverket för inspiration;)


*Inhemsk Norrländsk Nationalism?*








Surströmming bör råda
även
Över Champagne-klåda?





































Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Sefarge VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-14 13:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Öl och snaps
surströmming
kräver dessa drycker
2022-10-14

  Bodingen VIP
Jäpp, surströmming är kung!
2022-10-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Den fisken rår
väl överallt
kanske t o m
över pitepalt...
2022-10-14

  Solstrale VIP
Ja ja ja vad bra!
2022-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP