Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ex-propriering av Europas sista vildmark. ..(på gott och ont?)


"Där uppe som nere. ..(och tvärt om?)"



Nu märks det tydligt
Att
det ju är Norrbotten

Som uppehåller Sverige
med vatten och arbets-
kraft samt obändig över-
levnads och framtids tro!


















Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Sefarge VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-14 13:40



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Norrbotten är vild och skön
men myggen där var mitt främsta rön
2022-10-14

  Bodingen VIP
Synd bara att de har så dåliga hockeylag i Norrbotten ;-)
2022-10-14

    Lena Staaf VIP
Ja och nu kommer sista dråpslaget i den inhemska kolonialpolitiken: Fler gruvor och avverkning av den fjällnära skogen vilket innebär ajöss för vårt urfolk de renskötande samerna.
2022-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP