Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Navigare necesse est

Det viktigaste är
att göra saker
man mår
bra av...

Alltså avstå ifrån
alla andras krav...

Vad finner man då?
Jo en frihet, att inte vara
nå´n annans slav, utan fritt
kunna segla fram, som om
MAN VA´ PÅ ETT ÖPPET HAV...









Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-14 15:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'Nödvändigt är att segla' är den svenska översättningen av rubriken, men det skall nog istället vara 'Nödvändigt att navigera', som en del människor nog uppmanas att göra i livet, ta sig fram bland grynnor, kobbar o skär. Läsvärd ändock texten här.
2022-10-14

  Solstrale VIP
Klarhet med klokskap uttalad av en belevad kvinna!
2022-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt