Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Människors rädslor?


Har du sett ett krig?

Krig?

Har du sett ett krig?
och
är det riktiga vapen de använder?
Ja jag tror många är rädda men inte förstår
dess kraft och förstörelse, vi har ju det så bra?

Är det som på den gamla tiden?
nej, inga skyttegravar väl?

Vad ska vi vara rädda för idag?
Har du sett ett krig i verkligheten?
Är vi rädda för att bli bortblåsta av en
atombomb? Finns de verkligen?

Människors rädslor är kanske stora eller ganska små,
för de tror inte på krig. Det är något vi bara ser på Tv ju?

Jodå det finns krig och det har inte riktigt börjat ännu.
Det kommer att skrälla ordentligt när gubbarna bestämt var
och när de ska anfalla världen.

Var beredd på en stor smäll...
Bibeln berättar att i de sista tiderna kommer Jesus tillbaka.
När?
EFTER den STORA VEDERMÖDAN.

Ja vi är inne i den nu. Tiden kommer en dag att ta slut.


Dikt och bild ©Maria







Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-14 23:14



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Monika M
Vi i Sverige kommer att få se det vi aldrig trodde och vi befinner oss i olika krig med tro o annat. Vi lever inte i den värld man tror. Det kommer svååra dagar- ändetider. EU FN AGENDA2030, WHO WEF m m
2022-10-15

  Monika A Mirsch VIP
Jag har sett, hört och varit mitt i - och jag hatar det - i mitt hemland Finland. Ha det gott i din fredfyllda värld!
2022-10-15

  Koloristen
"Vi" i Europa har inte haft det "bra" sedan Franska revolutionen drevs igenom av antikristna krafter 1789. Det pågår sedan dess ett konstant krig i olika former mot kristendomen och de europeiska folken. S k levnadsstandard och social trygghet, till trots.
2022-10-15
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet