Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det äntligen gick att andas


Dagen efter


Pekpinnar brast
En efter en

Flisor rök
Skräpade ner

Moln skingrades
Sol bröt fram






Fri vers (Modernistisk dikt) av Jack E. Gladh VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-15 00:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Stundom det kommer en där text som kan stilla ett hjärta, hejda ett springande steg och göra något för pausen i möjligt värkande kropp o själ
2022-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST