Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till den försakade människan. ..




Vill du tänka på mig som
mossan på blockstenen
uppmjukande hårdheten

Eller tänka på mig,på
något helt annat sätt?

Som jag inte kan rå om.

Men du ska veta att jag
Saknar dig kärleksfullt

I den inre känslan av
erfådd förståelse ändå?













Fri vers av Sefarge VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-15 12:42



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att förstå
är att nå


2022-10-15

    Lena Staaf VIP
Så fint! Sin saknad må man uthärda tills den ebbar ut i brist på näring.
2022-10-15

  Glitträ VIP
Rörande omrörande!
2022-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP