Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska två.

Jag kommer aldrig att sluta älska dig,
även om det innebär att älska två.

Jag tänker på min mormor
som hade det likadant.
Hon slutade aldrig att ”älska den mannen”
även om hon senare gifte sig med en ängel,
som gjorde allt för henne.
Nu befinner sig de båda i andra dimensioner.
Kanske möttes de där?
Jag får nog acceptera att det går att älska två.
Den renaste kärlek slutar man aldrig att känna.
Jag kommer aldrig att sluta älska dig, även om
det innebär att älska två.




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-18 06:39



Bookmark and Share


    Antagonisten
Nej för hjärtat blir aldrig fullt, en livstid ska få plats där, allt det här och mer..
2023-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP