Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka nära intill


Tanke jag föder
Tumlande strandens stenar
Tänker på min vän

Fredens gnistrande tårar
Ger livet högre essens




Bunden vers (Tanka) av Jack E. Gladh VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2022-10-18 12:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Inte illa alls, leder till tankar, känslor.
2022-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST