Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energirån

Surrande hjärta utan rejält dunk.
Pipet i örat konkurrerar med sus.
Känslor slåss med varandra i rummet.
Luften är fylld av osynligt grus.
I kämpandet förlorar alla en del av sig själva.
Slut på mötet, slut på energi.
Vem är tjuven som lever av det här?




Fri vers (Fri form) av Scar Skriveri VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-18 16:01



Bookmark and Share


  AKT VIP
Eminent skrivet! Fångar personalkonferansen på pricken!
2022-10-18

  Larz Gustafsson VIP
Satan.
2022-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Scar Skriveri VIP