Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafetten svansar vidare runt mellan en handfull poeter. I vanlig ordning gav mig Gunwale tre ord - fick nu "släktträdet, dö'skallar och robotkatter". Som brukligt tillför man 18 egna så blir 21 ord.


Djursprunglig Halvmekanik (stafett 66)

 

 

på släktträdet växer

ännu levande sparvugglor

över hattbärande dödskallar

knarrar höstlika dörrtrösklar

mellan nybyggda ekorrar

leker tilltänkta robotkatter

med oskrivna barkborrar

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-19 21:13



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Barkborrarna lånade mina glasögon ifrån Tranströmer, om än annan innebörd.

Ohyra var ohyggligt fyndigt. Funkar att kombinera fenomenen relativt radernas glidningar, jorå! Cirka så; dina robotkatter fick påverka även ekorrarnas "utveckling".
2022-10-20

  lodjuret/seglare VIP
Ursprangligen sprangs ett matatonlopp i en annan stag därför att det utbrutit råttpest där loppan skulle stå och gå och klättra utför o uppför o av en stapel...
2022-10-20

  Gunwale VIP
Det rör sig nog om robotekorrar … och barkborrarna (o-hyra) är väl varken mantalsskrivna eller betalar hyra!
2022-10-20

    Lena Söderkvist VIP
Underfundigt, roligt, och med fyndig rubrik.
2022-10-20

  lodjuret/seglare VIP
Haloweeen är väl en amrikansk hittepå? Å andra sidan är deras jultomte en reklamen tjänande varelse. Gillar ordet 'hittepå' som jag inte minns just varifrån det kom. Kanske från Prag?
Någon tomte ifrån Prag, kändes lite väl vag, sedan som loss dansade, någon såg och chansade, tänka bara så 'jag'...
2022-10-20

  Gunwale VIP
Här kan man läsa ihop raderna på lite olika sätt och få fram lite märkliga bilder! Det känns som om stafetten under en liten tid nu bygger upp en halloween-känsla …
Knarrande trösklar mellan nybyggda ekorrar? … oj, en utmaning för fantasin! Det tackar jag för. (Fast man kanske inte skulle läsa ihop det så…)
2022-10-19

  Cikoria Blå VIP
Roligt! Särskilt de oskrivna barkborrarna...
2022-10-19
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP