Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2022.10.19 onsdag ut bland grönsakerna och slå dank


Repmånad

Det liknar skarpskjutning.
Du vet det omöjliga som tränas till perfektion.
Som livets början, att ta efter andra och öva och öva.

Och sedan, färdig för festen där man imponerar
på allt och alla för att sedan inse
att man måste gå och sova
för att inte förblindas av trötthet

Ett evigt kretslopp att sova, äta, festa
och öva. Hela tiden öva.
För att sedan dö.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-19 07:04



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Härlig distanserande Dikt!
Som en leende Gubben
i månen seende på oss
alla som går omkring
här på jorden med
sorgsen ömhet?

2022-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP