Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvinna/man...Man/kvinna


SYNKRONISERANDE


Hon
lär sig mig

Jag
lär mig henne

Hon
lär sig en del om sig själv

Jag
gör detsamma om mig själv

Inget hon visste förut
Inget jag visste förut

Nu vet vi

Förhållandevis




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-20 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST