Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Själen porlar i mina kliv

Idag för tre veckor sedan
höll mitt liv på att släckas ner
så nära att lämna jorden
aldrig få träffa mina kära mer

Änglarna höll vakt om kroppen
ville inte att jag skulle gå
över den tunna skiljelinjen
dit ingen skulle mig nå

Livet ville annorlunda
svängde om till annat spår
fyllt av blomstring & glädje
varje dag gråter jag en tår

Tacksamheten är oändlig
jag tackar livet för mitt liv
tar tillvara det med ödmjukhet
själen porlar i mina kliv










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-30 14:28



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Fint!
2022-11-01

  Bibbi VIP
Innerligt tack Gud!
2022-10-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP