Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livets flod rinner ständigt

Livets flod rinner ständigt
inget går att hålla kvar
allt man äger finns i nuet
minnena man evigt har

Människor planerar alltid
tänker ut vart de ska gå
framtiden ligger bortom
inga ögon kan den nå

Tiden håller i kontrollen
ingen kan styra den
många väntar att uppleva saker
tänker det kan jag göra sen

En dag kommer vara den sista
varför gjorde jag inte mer
varför väntade jag ta tillvara
varför lät jag det tyna ner

Livet vill att vi ska leva
livet vill förgylla vår tid
sprida godhet frid & kärlek
innan tystnaden tar vid










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-01 10:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Dina tankar är mina.
2022-11-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP