Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor skräms till tystnad

Människor skräms till tystnad
maktens munkavlar gillar det
här ska man följa deras ordning
det har man förstått länge, jag vet

Politiska korrektheten är viktig
den ska man lyda varenda dag
för lever man i lagomlandet
är det en självklart skriven lag

Den som stegrar sig som hästen
visar framfötterna sätter ner sin fot
emot hela inkokta etablissemanget
bryr sig inte om deras babblande hot

Frihetens vind driver på i massor
idag finns många furor som står rak
människor som ser igenom alla lögner
de stinker som den värsta kloak

Att stå upp för sanning & rättvisa
måste göras annars ruttnar allt ner
märks ju överallt i vårt samhälle
går inte att gömma klart man ser

Tänk att sanningen ska vara så hatad
den måste man ständigt strida för
positivt är att fler människor vågar
fast de blir kallade obekväma som stör









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-03 12:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sanning i ett nötskal.
2022-11-04

  Ninananonia VIP
Ellerhur!
Jag gillar din text , hur du skriver den och hur den känns.
2022-11-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP