Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Ur min nästa samling som utkommer efter årsskiftet.)


försvunna världar

en liten rännil i bäckfåran
utsträckt till Grand Canyon

de halvvuxna ormbunkarna
som blev till enorma bräkenträd
över plastdinosaurierna

mönstret i påslakanet
som blev vägnät för pyttebilar

den där skrevan i stenen bakom huset
där grottmänniskorna bodde

dammen som växte till världshav
för hajar och valar

gläntan i skogen där slagen mot de osynliga stod

trädet där den hemliga klubben samlades

jag ser dem men ändå inte
åh, om jag kunde hitta tillbaka
till dessa försvunna världar!




Fri vers av Carl Ahlstrand VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-04 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Ahlstrand
Carl Ahlstrand VIP