Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer

Dina händer

Så vackra

Så välsvarvade.

Gör mig smått nervös när dom berör

Min hud.

Hela din närhet dras jag till. Som om den vore magnetisk.

Jag vill drunkna i dig.

Andas din luft.

Känna dina händer.

Över hela min kropp.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-09 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP