Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck cancer


hon räknar dagar framåt
sen räknar hon lika många bakåt

hon räknar inte tårar längre
hon räknar åren mellan sjuk och frisk

hon räknar fem år framåt
sen skiter hon i att räkna

hon gör som vanligt
kramar ett träd




Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-11-11 23:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert. dramatiskt. mörk. ljust. karaktär. starkt slut. en av mina syrror har kramat redwood trän. hon bor nära ett redwood reservat. måste vara en stor känsla.
2022-11-12

  Anders Nordlander VIP
Berörande
2022-11-12

    © Birgitta Wäppling VIP
Du sätter ord på så mycket här. Åren mellan sjuk och frisk....


En text att komma tillbaka till.


2022-11-11
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP