Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till livet pulserar i mitt blomstrande hjärta

Stod utanför dörren till himmelriket
knackade på försiktigt & väntade..
ingen kom för att välkomna mig in
några änglar visade sig & ledde mig
tillbaka där jag skulle vara, på jorden
förstod att min tid här inte var slut
livet ville att jag åter skulle leva till fullo
var så nära att lämna mina älskade
mina ögon vattnas ofta & tårar
utav tacksamhet faller på mina kinder
mina barn fick behålla sin mamma
dörren till jordelivet stod öppen
väntade på att jag skulle ta nya kliv
uti i världen & låta mig hänföras
av allt det vackra som finns att njuta av
jag är verkligen redo att erövra
kärleken till livet blomstrar
i mitt pulserande hjärta!











mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-14 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP