Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid salighetens insikt



Sträck ut din levnad
förkrymp den ej

Vid omvandlingens
stilla tid när det är
dags att gå in i meta
-morfos

Förpuppa sig och fara
ut på andra sidan

Om våren med vingar
av livfull glädje

För var tid har sin mening
att
genomleva inuti sig själv



sträck ut din levnad
förkrymp den ej.







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-15 10:10



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Släng Jante ut
ända tills
livet tar slut
2022-11-16

    Lena Staaf VIP
Vackert och eftertänksamt skrivet om att ta tillvara på den tid som är och göra något gott av det.
2022-11-15

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Så sträck ut ditt liv, krymp det inte!
Det är så kungar pratar bakom stängda dörrar mason motto., eller hur?
Folkmassan måste veta att inflationen är på väg upp och Sverige är långt ifrån att bli ett Nato-land, mer än någons land, som står under embargo av kronan i en autonom region eller en Östersjöprovins?
2022-11-15

  Kajan VIP
Närmast högtidlig ton; om hösten, livet eller både och. Tycker om hur var strof förmår bära sin egen vikt.
2022-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP