Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen en improviserad låttext som jag skriver ner här. Finns även inspelad.


Igen

Så lämnar jag er
Så lämnar jag dig
Och allt jag ser
Är att solen ler

Så lämnar jag dig
Så lämnar jag er
Och allt jag ser
Är att solen ler

Igen
Och igen
Och igen




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-11-15 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP