Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deras motto allas lika värde är ledstjärnan

Min penna följer inte några mallar
eller ramar som stänger in friheten..
den politiska korrektheten gillar inte
att man går över deras dragna gränser
men att ha öppna gränser det går bra..
deras motto allas lika värde är ledstjärnan
men den stjärnan blinkar så orytmiskt
på grund av alla lögner som finns i den
de älskar kasta pajer tårtor på oliktänkande
nervärderar hånar dem som har en helt
annan tankegång åsikt & vågar gå emot
detta är bara ett bevis på diktaturbeteende
att klappa medhårs vara inställsam & le
i deras inbördes beundran klubb är välkommet
inte undra på att luften i mitt avlånga land
ofta känns instängd & unken för lungorna
min penna fortsätter skapa utanför murarna
yttrandefrihetens krafter driver starkt på
pennan skriver & kräver vad som ska stå
den plöjer, river upp mögliga rötter ur jord
som pk planterat med sin hård förda ord









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-15 11:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
V.b.
2022-11-16

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Just det ! Allas OLIKA värde är berikande medan allas LIKA värde är fattigt.
2022-11-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP