Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfekt och oförstörbar

Det händer att jag vaknar
och tänker på dig

de dagarna fylls jag
av en oerhörd värme
inte nödvändigtvis bara
eftersom solen försiktigt
tränger igenom mina
slarvigt draperade gardiner

en sällsynt form av energi
som färdats genom
en livlös och kall rymd
och jag ska inte vara dramatisk
men ibland är jag rymden

du är mig så nära
och så långt borta
och tillvaron
den bara springer iväg
när du bara springer iväg
över stock och sten

jag kan inte låta bli att
imponeras över allt du gör
och när du gör
allt det där fantastiska
händer det att du tänker...
på mig?

världen spelar sin ödessymfoni
men du var aldrig så mycket
för Beethoven
utan lät dig dirigeras
av en annan mästare

att bara få sitta med
i din storslagna orkester
var för mig instrumentalt

en stjärna föddes där och då
och när jag tittar på natthimlen
i min stilla ensamhet
är jag aldrig någonsin ensam
för du blinkar åt mig
mitt i allt det där mörka

och det är mörkt nu
och det är dags att sova
och det är helt okej
för då vaknar jag snart igen
och tänker på dig




Fri vers (Fri form) av nikl388
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-16 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nikl388