Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskos

Min kärlek till dig är viskos
varje gång du sårar mig
blöder jag allt tjockare
dess varma och kvalmiga doft
blandar sig med din dyra parfym
och trycker ner min bröstkorg
som en utandning hade jag kunnat lämna dig lika flyktigt
men min kärlek till dig har hög viskositet

För du ångrar dig alltid
rör mig så mjukt och lätt på kinden
som det allra lenaste silkespapper
och kompromisslöst viker jag ner mig igen
låter kroppen långsamt läka
så att fler av våra fibrer kan flätas samman
en ärrad väv som visar hur vi levat
en ärrad väv som visar hur jag levrat




Fri vers (Fri form) av nikl388
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-08 22:14



Bookmark and Share


  kriya
antagligen det bästa alstret jag läst på månader. gad så bra.
2023-01-08
  > Nästa text
< Föregående

nikl388