Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi två mot världen

När jag fryser
gör du mig alltid varm
och när jag är ledsen
erbjuder du en tröstande barm

När jag är rädd
gör du mig alltid trygg
och när jag känner mig ful
får du mig att bli snygg

När jag är ensam
finns du vid min sida
och tillsammans ska vi två
mot allt ont i världen strida

När jag ger mitt liv för dig
är inte döden ett svek
utan blott mitt sätt att betala tillbaka
all din oändliga kärlek




Bunden vers (Rim) av nikl388
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-02 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nikl388