Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som cosplay fast tvärtom

Du klär ut dig till vem som helst
som cosplay fast tvärtom
men det hindrar inte mig från att se
hur din röda mantel
fladdrar imaginärt i vinden

Det är nästan så jag önskar
att jag var i nöd
så att du kunde rädda mig
och jag blir din Lois Lane
fast tvärtom
för jag är ju man

Jag undrar om inte den bästa
superhjältekraften
är den som inte syns
det där fantastiska
enastående
oemotståndligt
ljuvliga som bara finns där
och som gör dig så speciell

Du döljer det väl
smälter in i mängden
och jag borde väl inte röja
ditt alter ego
så jag törs inget säga
för tänk om du vänder dig mot mig
tänk om du tycker jag är löjlig
tänk om du tar avstånd
och får mig att framstå
som en skurk

För alla superhjältar
har ju en nemesis
en riktigt ond superskurk

Kanske är det vad jag skulle bli
en snedvriden
plågad
fördriven
ohämmat bitter ärkefiende

Det vore som i mina drömmar
fast tvärtom




Fri vers (Fri form) av nikl388
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-01-23 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nikl388