Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkel matematik

Du var som hypotenusan
satte dig alltid på tvären
ekvationen gick inte ihop
det saknades en i numerären

Jag provade först diskret
men den idén var befängd
för även om 1 + 1 är 2
ingick du aldrig i min heltalsmängd

Så istället: en enkel kalkyl
vackert plottad i diagram
synd bara att X och Y aldrig möttes
och vår graf kom på skam

Nej, det gick inte att räkna med dig
jag förblev ensam och kåt
det var då själva fan
att du är en sån asymptot




Bunden vers (Rim) av nikl388
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-01-01 23:43



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Haha!

Men om du drar limes mot oändligheten, kan du verkligen vara säker på att ni inte konvergerar?
2023-02-15
  > Nästa text
< Föregående

nikl388