Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En altarnativ historia

Maken till stilig kvinna får man leta efter
för han har sprungit bort
Jag hade ringt Missing People
om det inte var för att du är min sort

Du behöver inte vara änkslig min vän
för mister du en står dig tusen åter
Jag kan också med dig vara gift
stryknin om du förlåter

Framför de närmast sörjande
pirrar det inte i kistan, helt seriöst
Jag bär dig så stolt på min axel
och allting är fullkomligt makalöst




Bunden vers (Rim) av nikl388
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-02 00:37



Bookmark and Share


  Miley Cyrus Simp I
voodoo ballad?

har inte läst så konstigt på länge....

men jag har skrivit konstigare själv

så har inget emot den!
2023-01-02
  > Nästa text
< Föregående

nikl388