Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart kommer alla dårar ifrån varför får de hålla talan

Ständigt läser & hör man olika uttalanden
från personer som oftast sitter i maktpositioner
kan även vara underhållare & skådespelare
även journalister som tror sig äga makt & ser sig
själva som fullkomliga & mycket självgoda
en doft av arrogans känns & det är skrämmande
att typer som dessa ofta får ha sista ordet..
dessa varelser finns lite varstans i samhället
alltifrån i svenska kyrkan i skolorna & andra
statligt ägda organisationer & nätverk
man häpnar över vad som sägs & görs
ingen moral ingen etik allt ska välkomnas
stackars barn som växer upp i detta träsk
inte konstigt många mår så dåligt
vilsenheten är tydlig helt klart
den knutna näven upp i skyn
som symboliserar socialisterna
är kännetecknet för att vi klarar
oss själva, vi behöver ingen Gud
tomheten i människors själar ekar
att leva i ett socialistiskt land
med Jante lagens djupa rötter
gör det svårare att flyga fritt!
här ska man formas av statens
bestämmande härskare & lyda
varje dag är en kamp mot dessa
kan de säga vad de vill
så kan även jag göra det
länge leve friheten!










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-16 10:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Delar.
2022-11-17

  morgonstjärna VIP
:D heja!
2022-11-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP